Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat längtar

Var bor hjärtat nu

ostillad hunger längtar

rosenblad och hav




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-20 00:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Rosenblad och hav, ja.
Mycket vackert.
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP