Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modet att bära

Att bära en annan
människas själ
och själv bli buren
utan någon tvekan

ovillkorat

utan smuts och rädsla
utan illvilja eller avund

så är det alltså
att vara en hel del
av sig själv och den andra

att ha det modet

jag saknar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-20 00:48



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En fin text om svårigheten i att kasta sig ut och riskera sitt hjärta.
2010-06-20

  Måna N. Berger
Den stora utmaningen. Modet sviktar nog för oss lite till mans ibland, trots att vi så gärna vill. Din dikt föder tankar.
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP