Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara en tanke

Du skriver min tankar, läser mina ord. Du talar till mig nu, genom luften ur din mun. Allting vi sagt, allting vi gjort, det har lett oss till den plats vi är på nu. Du säger alla orden, gör allt rätt. Men det är ändå alldeles försent. Älskling, du och jag kan stå eller undra över vad som gick fel. Snälla berätta vad du ser, för jag för vågar inte se. Jag blir så blir så rädd för allt du kan se, allt mörker och hat. Allting bara förbrukas och tar slut. Inget värde finns kvar, allting är förstört. Men älskling det vi har ska aldrig dö, det vi har ska aldrig dö.




Fri vers av inte med ord
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-20 13:44



Bookmark and Share


  sellout
känslosamt.
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

inte med ord
inte med ord