Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto och musik

Jag har så mycket att ge, så mycket jag vill visa och dela med dig. Det är svårt, jag har fyllts med obehag. Men jag måste våga tro. Jag vill möta din blick igen, ge dig allt jag har. Allting som är värt att uppskatta, allt som är värt att se. Ett ord är allt som behövs. Jag ser allting som har förändrats, allting som blivit svart. Jag har letat i ett liv, men det är borta, det stals ikväll. Det är som det aldrig har hänt, som det inte betydde någonting. Tystnaden skrämmer mig igen, älskling jag är livrädd. Jag vet att allting som vi har gjort, då är allt mitt fel. Men du har lärt mig allt jag kan, du har mitt hjärta i dina händer. Jag vet inte varför, men det kommer du alltid att ha.




Fri vers av inte med ord
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-21 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inte med ord
inte med ord