Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag vill kunna vara den du vill, kunna uppträda med stil. Anpassa mig efter en daglig bedrift. Skrika högt och klart, bara riva och klösa sönder mina sår. Du håller mig så hårt, kanske vill du bidra med en känsla. Som dofter av böcker, stenar och luft. Blir jag det du aldrig ser, bara den som vill dig något som kan ge dig lugn. Du har stulit allt jag har, bränt alla min texter och melodier. Du och jag, vi går hand i hand med alla tankar på döden. Älskling jag är så trött på skiten jag hört, skiten jag läst. Allt dom skriver om är att inget växer och ingen dör. Behöver jag säga det, måste jag förklara mig. Du vet vad jag menar, du vet vad jag vill ha. Du kan ge mig något nu, något som beskriver våran längtan efter något mer, något som kan ge oss, någonting som vi inte trodde på. Men dina åsikter räcker inte till, dem behöver något mer, har du något kvar, något som vi kan ge. Jag kan inte ge dom någonting.




Fri vers av inte med ord
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-22 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inte med ord
inte med ord