Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tiden rör vi oss

Det är i tiden vi rör oss
oförmögna att träda över

dess gränser

fångna som vilddjur
i en zoologisk trädgård

Vilka är betraktarna?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 14:51



Bookmark and Share


  walborg
Ja - vem ser oss egentligen i vårt gisslandrama fångna i tidens gång?
2010-06-21

  Catharina Edin VIP
Ja, håller med Anders; tiden är ett outtömligt och givande ämne att utforska, kretsar själv ofta kring klockan.
2010-06-20

  Anders Perols
Tänkvärt filosofiskt spörsmål. Tiden kan man fundera länge på utan att bli riktigt klok.
2010-06-20

  Arja Söderfeldt
Några säger molnen.
Andra vinden.

Den tredje;
dessa rader är ord
i en spegel!
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP