Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har läst Eva Stina Byggmästar och blivit glad


I mitt glada sommarhus

I mitt hus, det röda
mitt sommarhus
det glada röda
sommarhuset

där sjungande
vindar blåser igenom
från dörr till dörr

in och ut genom fönster
vidöppna

där alla sommarblommor kommer
seglande in genom fönstren
sjungandes på de vackraste visorna
sommarvisorna i fyrstämmiga körer
genom fönstren som jag i vinden lämnat
på glänt fört att visor skall finna vägen

jo dom finner vägen och in och ut
springer dom glada hundarna
och viftar på sina vilda svansar

för vi har glömt vintern nu
det fanns aldrig, nej aldrig

nu finns fjärilarna, glada hundar
och de vackraste

sommarblommorna

jag sjunger




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 23:30



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Härligt upplivande text; här står glädjen högt i tak!
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP