Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gitarrsträngar dras åt tills dom ler

Men segla då!
Du sa ju att du ville bort
Jag tror inte att jag klarar livet i en båt
Jag kan inte
hålla andan allt för länge

Utan ledtråd och smaker
Av världar
Håll dig stadig tack!
Din farbrors gammelfarfar kommer kasta skit
Så sluta skratta och tryck på knappen
Den som kallas delete
Den som kallas du

Jag är redo för lögner dygnet runt
Jag säger smarta saker
som fastnar
i dina hinnor
Slamslor
Positivt om du frågar mig
Negativt för någon som knappt vet
vad ett liv är
i sig




Fri vers av Emma Klemets
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-21 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Klemets
Emma Klemets