Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta hjärtan på ett alldeles för grått torg

Någon dag ska vi ge våra hjärtan till duvorna på torget
Deras torg
Dom bara kraxar och vill ha mer
Men den skulle bara frestas,
har en gräns
Bara lukta
Inte smaka
Kanske bara picka två pick
just för att känna konsistensen
Sedan hoppa
Bort
Vara för rädd för att trampas på
Bli nertrampad av alldeles för starka fötter
Det är kontrasten
av stark och svag
Och Håkan säger att "Känn ingen sorg"
och jag detsamma
Trampa vidare min duve-vän,
det är du värd




Fri vers av Emma Klemets
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-21 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Klemets
Emma Klemets