Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten kommer sakta

Natten är här, den mjuka viskande känslan.

Ögonlock som blir tyngre och världen som sakta försvinner.

Den ljuva känslan av att snart vara där.


I drömmarnas lund.
Bortom logik, bortom sanning.
Där fantasi sjunger sakta visor om minnen som du haft.


Där jag kan sakta flyta runt på ett moln av vitaste vit.

Allting luktar gott, skogens mull, åkrarnas oändlighet och vattnets djup.
Allting är som det är och borde vara.

I drömmarnas land.


Där vill jag bo.

Där vill jag leva.

Där vill jag sova.

Där vill jag vakna.




Fri vers (Fri form) av Johannes Brandt Serrander
Läst 499 gånger
Publicerad 2010-06-22 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Brandt Serrander
Johannes Brandt Serrander