Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom svansen

Bakom den glada svansen
döljer sig...

nej det var fel
inte döljer den sig!

där skuttar glatt en
ivrig hund

den viftar

på hunden, svansen viftar
på hela sin hund

sniff, nos nos i gräset

många glada hundar
har skuttat här, och kissat

godlukt likt tik-kiss sniff sniff

mmm, slicka lite där

nej matte jag ska inte äta gräs...
gå bakom lite inte se

vips gräs i nos

skutta vidare matte ropar hit
då går han dit

viftar och lite godis i fickan
har matte

duktig, ja' e' så duktig!










Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-25 12:28



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Love to Max:) vackert skrivit
2010-06-25

  Catharina Edin VIP
Tack Ingela för ännu en Max-text som du vet jag tycker så mycket om.
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP