Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek


vakna vid mig
var min
vid min sida
låt mig se på dig
beundra dig
smälta dig
drömma dig
vakna där
bredvid mig
låt mig känna
naturliga dofter
låt mig ömsint
kärleksfullt
smeka dig
låt mig få
älska med dig
älska dig alltid
nu och för alltid




Fri vers av Drömkram
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-22 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram