Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
få eller ingen kommer att förstå vilken underbar dedikation detta är till min största kärlek


kärlek

stänk solsken i min ögon
snälla blända mig
visa vägen till kärlek
och jag ska överösa dig




Fri vers av Drömkram
Läst 187 gånger
Publicerad 2010-06-22 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram