Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tånaglar

Ibland glömmer jag bort
att klippa mina tånaglar
och förundras sen när
skorna inte går på

ibland glömmer jag att
vara en riktig människa
då hittar jag mig själv
i tankedrömmar bland bråte

vildsint och en smula
efterbliven börjar jag
ensamhetssjunga och
tala för mig själv, jag sjunger
mina sånger från skirare tider

då älvorna dansade bland
snåren och det fortfarande

fanns något lite hopp




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-23 00:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Känns djupt inne för visst glömmer även jag....
2010-06-23

  Catharina Edin VIP
Jag glömmer också att vara en riktig människa emellanåt. Vad ska jag säga - jag tror i alla fall att diktjaget är riktig.
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP