Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Första officiella bilden på den presumtive prinsessbeFRUKTaren


Sessan som skrattade sig lycklig

Javisst, nu finns
en ny svensk prins!
Som vuxen blev han född,
därtill tvungen och nödd.

Republikanerna uppgav ett ramaskri
medan sessan fick något sätta tänderna i.




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-23 22:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker det ser ut som en träningshall för fruktälskare, för att lära sig älska kan det vara bra att ha något att träna på, men jag ser inte till melonerna som är till för killarna att öva pål, jag talar förstås om bilden, texten har jag inte läst än...
2010-06-23

  Blåbäret
*skrattar
detta var fruktsamma rader
minsann...lite lik ändå :)
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP