Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet hälsar

havets hälsningar

hörs genom öppet fönster

trutskrän och vågor




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-23 22:53



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
helt underbart! jag älskar din dikt, och havet. och nu tog du mig tillbaka till sköna Varberg:)
2010-06-24

  Catharina Edin VIP
En härlig haiku! och en sådan fin bild till.
2010-06-24

  Måna N. Berger
Får mig att längta..
2010-06-23

  walborg
Fin stämning i både text och bild.
2010-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP