Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast ålderns stiger

Jag har släppt dig
du är din egen frihet
nu är bara jag din
och jag tror att du vet

om du är lite klokare
än jag tror; men så fåfängt
inte är du det

du är samma
jag är både och

endast åldern stiger

och havets djup




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-23 23:00



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Djup insikt. Och djupt hav. Så de sammanfaller.
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP