Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt nonsens



När ansiktet
framför en
inte lyser mer

När ögonen
torra av trötthet
inte längre ser

När tystnaden
har blivit
en vän

När du och jag
inte är
en


Är det dags att
bryta upp




......




Fri vers av Lovisalouise
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-24 00:32



Bookmark and Share


    vilgot hellros
bra
2010-08-16

    J. Herward
den här texten har, djup... och ett stort mörker som omsveper. applåder för fångad stämning!
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you