Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har varit på poeter i snart mindre än ett år men jag har träffat så många otroligt fina människor som skriver här enbart i terapisyfte, jag är en av dem. Jag gråter öppet och ärligt av alla öden jag fått ta del av av alla dessa fina människor. Jag tän


försvårande omständigheter


till alla er med
ett mörkt förflutet
en sorglig barndom
en tragisk upplevelse
ett skräckfyllt öde
ett otäckt utnyttjande
ett abuserat förhållande
en utsatt omständighet

till alla er
går min innersta
tankar och känslor
under hela fredagen
jag sänder tröst
och förståelse
men all min kärlek
enbart till er
jag vill att ni
ska veta
att det finns minst
en person som
tänker på er

jag behöver spara
en gnutta hopp
till mig själv
men i övrigt
ger jag bort
allt jag har

Jag älskar er alla. Kram




Fri vers av Drömkram
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-24 20:47



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Vad fint! jag var inte medlem då men blir ändå rörd.
2010-07-31

  horror vacui
otroligt fint och omtänksamt!
all kärlek till dig vännen!
2010-06-25

  Nina Nightwish
Vad fin! Påminner lite om min text Till dig, dig och dig, jag ser hur ni kämpar.. Läs den gärna, kram till dig
2010-06-24

  LenaJohansson VIP
kram på dig...jag tar emot din för jag behöver den så nu...
2010-06-24

  Tini Tut
Jag skickar massor med kärlek till dig, och så fint du skriver om att ge kärlek till alla.
Kram Tini tut
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Drömkram
Drömkram