Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundens kvällsnöjen

hund väntar kvällstur

suckar och svansar runt mig

stundar kaninjakt




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-24 21:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Nej, inte kaninjakt! Jo, om det är på lek? Kaniner är Guds godaste varelser.
Fin haiku och bild. Lille Max, han är en sån raring.
2010-06-24

    ej medlem längre
Va härligt! Fick mig att le. Jag ska till min gamla hund i Hälsingland nästa vecka. Det blir ingen kaninjakt men väl promenader:)
2010-06-24

  stenen/ Yv Ericsson
hihi. hundlycka:) fin bild!
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP