Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackert och blommande

det jag vet

är att jag


ska leva tills jag dör

men just nu är livet

vackert och blommande




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-24 23:18



Bookmark and Share


  Maria T
Ljuvlig dikt.
Jag känner doften av
liljekonvalj
2010-06-25

  Anna*
Underbart! Om vi njuter av nuet blir livet vackert tills vi dör =0)
2010-06-25

  Maiah VIP
Gillar såna här korta finstämda dikter.
Du har lyckats förmedla glädjen över livet!
underbar illustration
2010-06-25

  thyra
Vackra ord och skön bild! Fint!
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP