Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir till smulor

Kärleksorden
blir till smulor i min mun

trasas sönder mals ner
och smälts av saliven
saknar jag så tillit till
det goda att jag
förgör allt som tycks
främmande och hotfullt

till mitt försvar

mot din bortvända rygg

dina oseende ögon

och din själ
stängd för ingång

utgången är din kropp
där allehanda sjukdomar
utan diagnoser

plågar dig till utplåning
av din innersta sorg

så ofullkomlig




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-26 12:18



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Men detta var väl en kärleksförklaring, och en insikt i den andres svagheter - vackert!
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP