Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen man glömt att älska men lärt sig älska på nytt


Min stora kärlek

Dagar susar förbi.. Glömmer vad kärlek är och allt som finns kvar i hjärtat är sår av det förgångna.

Människor möts i plågor samtidigt som vi får svar på frågor..

Drömde varje natt, där fanns alltid du,

min skatt.

Hon som jag älskat men nu förlorat.

Som fick min dröm att gå i uppfyllelse.

Att hitta kärlek...

Det gjorde jag i hennes hjärta<3

Tack




Fri vers av Decerto
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-26 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto