Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från denna tid till någon annan


Släpper mig

Nu går jag vidare




Fri vers av Decerto
Läst 273 gånger
Publicerad 2014-03-28 00:04



Bookmark and Share


  Decerto
Inte varje dag man bestämmer sig för att släppa någon man älskat mer än allt annat.
2014-04-11

  Bo Himmelsbåge
Puuhh!!! Den var kryddad... den!!!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto