Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det för mening med att se om man inte inser? - Sofokles "Kung Oidipus"


Smärtan i våra hjärtan

Tänker på dig

Drömmer om din närhet

Försöker se dina fina ögon

Vill berätta hur mycket du betyder och

Hur mycket jag skäms

Förmodligen är jag knäpp!

Vet ju att jag inte förtjänade dig

Alla löften jag förbrukat

Om ändå tankarna kom till liv

Låter säkert löjligt men

Vill minnas när du log

För gnistan du gav

Var skälet mitt hjärta slog




Fri vers (Fri form) av Decerto
Läst 267 gånger
Publicerad 2013-09-09 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto