Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skrattade tillsammans


Glädjens gång

Våra minnen är för mig klara

Ibland också underbara

Ditt skratt fick mig att glöda

Kan inte glömma

Allt var värt sin möda..

Tystnaden bottnar nu i själen

Vart tog våra skratt vägen?


Glömmer aldrig ditt fina leende <3




Fri vers (Fri form) av Decerto
Läst 268 gånger
Publicerad 2013-08-31 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto