Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna de dolda broarna

Endast sömnen
ser inåt, en spegel av

suset i trädkronorna
där rödhakens
sång fyller själens
tomhet om försommaren

har den sanna förmågan
att hela och trösta

de ensliga och
finna de
dolda broarna

av sten som byggdes
för mycket länge sedan




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-26 12:54



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
De dolda broarna av sten visar att diktarens trots allt är solid, men ovanpå broarna växer också en längtan; en längtan som är mycket påtaglig och närvarande för läsaren.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP