Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk låglandsboskap (SLB)

vid horisonten

är kornas siluetter

svartvita kullar




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 1291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-26 18:31



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Då kanske man undrar - vad är det för mystiska kullar?! hahaha

Tills man ser det är rara kossor och inte rymdskepp som landat.
2010-06-26

  stenen/ Yv Ericsson
underbara kossor i diktform! du gör det snyggt.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP