Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsta vinsten

sitter
i solens sken

tänker mig vår vänskap
som är större än kärleken

hoppet finns
att den vill vara livet ut

blomma och ge varandra
medmänsklighet

att smeka frid
i själsliga hjärtan

för evigt




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 19:52



Bookmark and Share


  lycksele
"en vänskap
som är större än kärleken"

"medmänsklighet"

Det är ett vackert hopp du målar.
Det där med 'vänskap större än kärlek', det får mig att fundera. Och det kanske finns sån fin vänskap.
Applåd.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP