Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom

Vilse bland granskog
sökte jag ljuset

Vilse på havet
sökte jag hamnen

Vilse i mörkret
sökte jag ledning

Du kom




Fri vers av Grubbelmia
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-26 20:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet - hoppfullt - "Var jag går, i skogar berg och dalar, följer mig, en vän, jag hör hans röst,
Han osynlig är men till mig talar,
talar stundom varning, stundom tröst ....
2010-07-21

  Fredrik Stillesjö
Hej Grubbelmia!

Gillar det öppna slutet. Öppet för tolkningar. Hälsar Fredrik
2010-07-03

  Anna*
Trösterikt att det finns en som kom med ljus, trygghet och ledning =0)
2010-06-28

  Karl-Bo Lundstedt VIP
på så korta rader
får Du fram det
väsentligaste i livet
underbart och tröstande..
applåder och Bo-märkt..
kram
kb
2010-06-27

  Sonja Sidorow Lapington
en blinkande fyr i mörkret...är vad jag ser
2010-06-27

  Katinka VIP
Stärkande och sann poesi!
2010-06-26

  Bibbi VIP
Så skön, hoppfull och trosstärkande!

Massor av applåder och bokmärke.
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia