Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan är ensam

Viljan
är ensam om natten

sittande på en bänk
huggen i sten är viljan
men ensam är hon vars vilja

väntar och vill

talar självspråk och längtar
blomdoft i trädgård, dagg faller på
nattfjärilar mot lampan, studsar
om och om igen, mot lågan in i eld

sjunger hon sent sin sång

sist nattskärrans knarrande
spökljud, vid sjön hör lommens
gälla skrik
hennes vilja är döv och blind

kan inte skydda henne nu

viljan och priset




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-26 22:50



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Självspråk, intressant nyord! Och nattskärran älskar jag.
Fin, heavy text.
2010-06-27

  stenen/ Yv Ericsson
mycket vackert är detta vemod. och hugget i sten. love.
2010-06-26

  Gawain VIP
Så tungt ändå så skirt. Vemodigt vackert,,
2010-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP