Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ligger bortom allt förstånd

Hon ligger bortom allt förstånd
naken kärna, spricker

vi såg en stjärna falla
natten,

tiden
länge,

hennes hår är vinden i mitt hjärta

blåser sanning i en själ




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-27 02:08



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket tjusigt detta Peter
2010-06-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt skaldat. =)
2010-06-28

  Ulf D VIP
"blåser sanning i en själ", mycket bra avslutning!
2010-06-27

  Stefan Höglund
En språkrik text som förmedlar kärlekens inre väsen.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth