Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskensnatt

lugn
som månskensnatt
ur dimslöjans ljus

havsvågor svallar
mot stränder

sand
under mjuka fötter

saltstänk
från vackert hav
väter solbrända ben

vandrandes
i klar vattenlinje

ljuv
mer än älskad längtan

ur kärlekens silhuett
av själar som älskar

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-27 08:40



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fina rader. =)
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP