Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från en klippskreva

hon ville sitta inkilad i en
klippskreva med utsikt
en plats där hon var
osynlig för världen men
dit ändå solen nådde

därifrån kunde hon se
vidare ting i världen

mot horisonten, hennes
tankar talade henne ditåt
sade henne att där fanns
en gåta och ett svar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-27 13:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Låter ganska så skönt att sitta där, undrar om diktjaget vill ha sällskap emellanåt?!
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP