Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Le och se aldrig tillbaks.


Don't cry

Don't cry
Just smIle
and never look back

If I look back
then what happens?

I don't want to know.

I just need to
Stop cryIng
Put up a fake smIle
And never look back.




Fri vers av miss_li
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 18:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
put up a fake....-don´t do that. du får bara betala i efterhand...
2010-06-27

  David Calvert
then what happens (inget d's)

och ska jag vara riktigt irriterande så stavas I alltid med stort i. :)

gillade texten, lite melankolisk.
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

miss_li
miss_li