Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren som borde varit vår

Stranden vi såg på

Handen du höll i min

Solen som brände våra ryggar

Vattnet som blänkte oss i ögonen

Vinden som smekte vårat hår.

Denna sommaren skulle varit vår.

Vår att älska

Vår att omfamna.




Fri vers av miss_li
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt bra.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

miss_li
miss_li