Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart jag än går, vad jag än gör och vad jag än läser så ser jag dig. Varför?


Bakom varje ord.

I varje hörn

bakom varje gränd

i varje rad

ser jag dig.

Varför?

För varje ord jag läser
ser jag att det påminner om dig.
För varje andetag jag tar
märker jag att det är pågrund av dig.

Pågrund av dig lever jag
andas finns och existerar.

Nu står jag här i ett hörn
bakom en bok
och stannar upp mellan varje rad jag läst
för att ta ett kort andetag.

Ett andetag utan gnista
på sakta väg att vilja brista.




Fri vers av miss_li
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-27 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
också otroligt bra!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

miss_li
miss_li