Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Catharina Edin för hjälp med bilden!


De sista dropparna

Kramar ur mej de sista dropparna av
mjukhet inför mötet med sommaren

jag har så lite kvar
ythård är min tanke
som härdat glas

ur min hud strömmar våtvarma omslag
att delas ut till min egen begravning
sörjande må icke gråta på min kista
på det att jag väcks ur dödens sömn

ångar natten av älvor och troll

Kan se dem om jag vill
om jag släpper in synen
men jag har bestämt att
från och med nu är

hemligheten sluten

jag går när dropparna
slutat att falla, när de
lämnat mitt inre öga




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-30 18:59



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Vackert skrivet av en verklighetsfipplare som har så mycket känsla -
2010-06-30

  aol
vackert vännen
2010-06-30

  Gawain VIP
Gud, gudar eller gudinnor. Allihop vad jag vet, det här var magiskt! En sån dikt, jag sviktar och svajar, mår och trivs. Det här var helt i min smak,,
2010-06-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Wow..så otroligt berörande ord...du kramar ut känslan och förmedlar allt. Vemodigt strålande vackert/B
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP