Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå vore...

Om det ändå...

om jag ändå...

om han iallafall inte hade..

om mina sorger ändå inte...

om jag vore glad till sinnes...

och lätt i tanken-...

Vem vore jag då?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-28 15:54



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ja det var en jävligt välformulerad känsla!

men tänk som jag istället. allting kan bara bli bättre!
(usch! det lät sååå jävla hurtigt...)
2010-06-28

  Catharina Edin VIP
- men sen kommer man fram till att man vill vara precis den man är, trots allt! Eller hur?
jag tänker också mycket OM.
Men som sagt. Jag sitter nöjd.
2010-06-28

  Anders Perols
Väl formulerad känsla. Detta eviga mänskliga gissel att älta. Och föralldel även att fråga sig vem man kunde ha blivit.
2010-06-28

  Måna N. Berger
Frågan vi så ofta ställer oss, om inte om hade varit..? Men då kanske du inte hade varit den poet du är.
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP