Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller fritt som svuren kärlek

Ropar eld då solar möts
kyss,

enfald skriker
du,

sanning
natten,

vårt liv brinner nu
blöder lögner,

vinner frid
delad hemlighet i hjärta,

vener möts i natten
du är mina lögners raseri

gasen skvalade
tortyren vrålar,

håller i ditt hjärta

faller ej

fritt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 01:38



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. =)
2010-06-29

  Suzy med punkterna
BRA!
2010-06-29

  Yrre VIP
Tycker om denna och titeln!
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth