Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ser långt

Han har förbrukat sin stunder av samhörighet liksom
sina möjligheter genom att alltid ta det han vill ha

han utnyttjar livet till bristningsgränsen

och vi som

och jag som... ser långt, genom bladflimrets skuggor
som kan urskilja alla de små detaljer som håller
fast och samman våra sinnen och vår världssyn

Jag ger honom ett namn




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 13:35



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
hm. har ingela blivit religös? snyggt.
2010-06-29

  Catharina Edin VIP
Mycket intressant! vad är hans namn?
Bladflimmer är ett ord jag tycker om.
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP