Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(sann historia från i afton)


Jag är gullig, sade josefin

Stelnad fasa
du vandrar stormen ren,

eldigt hår
tårar-dårar,

subutexfabriken i ditt hjärta delar synd med mig
möter natten i min famn,

blinda gudar ler inatt
mordet denna sommar,

då vi fann, kärleken
på burk,

löser upp din själ förgänglig
känner svar,

injecerar dina ögon i en dröm
du bär mitt barn inatt,

vi älskar nära skuggor

jävligt påtända




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-29 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth