Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av mina låttexter.


flickan med svarta ögon (du är precis som jag)

hon är som jag
flickan med svarta ögon

det är hon som står i gränder
där ingen nånsin går
det är hon som står på stränder
innan vintern blivit vår

för när det blir vår
då allt slår ut och du står ensam kvar
efter alla mörka år
borde det vara din tur att blomstra

du är en ensamvarg
precis som jag
vi kan bli vänner
du är flickan med svarta ögon

DU ÄR PRECIS SOM JAG!

vi är dom som inte ler
inte skrattar eller ser
vi har svarta streck framför våra ögon
du och jag är nattens skuggor

det blir du och jag mot världen
nu när kvällen blir till natt
vi blev tvillingar i stjärnfall
håll min hand, jag är besatt

följ med i mina drömmar
låt oss leva i palats
du kan laga mina sömmar
våga hoppa, vi tar sats

du är en ensamvarg
precis som jag
vi kan bli vänner
du är flickan med svarta ögon

DU ÄR PRECIS SOM JAG!




Fri vers (Fri form) av Martin Bohm
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-30 00:06



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Den här var verkligen riktigt bra.
Du är duktig, och med en fin melodi till kan det här bli en ofantligt fin låt.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Martin Bohm
Martin Bohm