Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hundradel, en kort sekund.

jag satt tryggt på rad, du satt på flanken och jag vet inte vad du tänkte. du vet inte vad jag tänkte, vill du veta?
be mig berätta allt om det där, det känns det som att du är värd. en hundradel, en kort sekund, första intrycket, jag behövde inte mer än en stund. nu är det minne och jag gillar nostalgi. men bara de där chansen finns, att du och jag blir vi. jag vet inte vem du är, du vet inte vem jag är. snälla fråga!




Fri vers av Martin Bohm
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-20 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Bohm
Martin Bohm