Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt nummer åtta i min diktsamling som är under produktion.


inga dörrar, inga lås

att gå, liksom flyta fram i natten.
kasta sig rakt i mörkrets armar
tumla runt, utan valbar destination
frihet, kunna andas under vatten

att våga skapa ny friktion i tomma rum
utan dörrar, utan lås, ljud av fotsteg eller flås
segla på hav av frusen asfalt, hård betong
sjung för mig. snälla, sjung din sång

allt är dröm, en spegelblank magi
stilla luft, så tom på fantasi




Fri vers av Martin Bohm
Läst 336 gånger
Publicerad 2012-02-12 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Bohm
Martin Bohm