Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan vet min själ allena

Kvinnan vet min själ allena
vi som sitter natten fri tillsammans,

tar ju opiate,
älskar vilt och sant,

du är min fjäril utav glas inatt

fragila tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-30 02:25



Bookmark and Share


  poetryGirl
söt
2010-06-30

  Katinka VIP
Jättefin dikt som ger mycket till läsaren. Svävande, fragile som morfin!
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth