Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten vacker poesi i hjärtat nu

Natten vacker poesi i hjärtat nu
du letar mina skuggor evigt älskade,

jag tar en dröm och knullar dig i mörkret

evig




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-30 02:42



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Precis så kan det vara.
2010-06-30

  LassO
vacker kanske ska va väcker... "2 pricks" ;=) lite brutal läcker
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth