Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skillnaden mellan patetik och framgång


Han är inte solen



Han har

Ensamhetsproblem

han är inte solen
han är ingenting

han betalar för
människors sällskap
vad som är patetiskt
vad som är tragiskt
och skamligt

balanserar på en
knivsegg

människans frihet
att köpa och köpas
att sälja och säljas

är helt i sin ordning

här råder demokrati
och en fri

Marknadsekonomi




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 11:48



Bookmark and Share


  Pontus W.U
"Sådan är kapitalismen, ingen hör den armes bön"

grym text!
2010-06-30

  Catharina Edin VIP
Snyggt skrivet av rättspoeten (tror jag minsann? - ett aktuellt rättsfall?)
2010-06-30

  Måna N. Berger
Och vi är alla varor...
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP