Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt

Dina ögon är överallt , de leker som solkatter på min rygg och de beskådar min blyghet
Dina ögon är överallt och ingenstans, de kysser mig till bejakelse , de bekänner och glömmer, de hittar hem i mig
Dina ögon är beslöjande
Dina ögon är överallt




Fri vers av Humlan77
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-30 18:17



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Quinna, du berör, känns igen, och igen....☺☺♥
Helt underbar poesi som kommer från ditt innersta djup..
tacksam att få ta del...

Applåder till Dig från mig bobo

kb
2010-07-08

  Ezmeralda VIP
Det här är vackert och berör. Kärleken är en viktig del av våra liv.
Välkommen till poeter, har läst dina alster och tycker om det jag läst.
Kram
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77