Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte nu igen

Nej nej nej
Ännu en gång nej
Mitt hjärta vill slå långsammare
Min själ vissnar
Nej nej
Mitt accepterande vägrar nu!
Mina segel fälls ner, mina åror faller till botten
Nej nej
Åter igen förnekad
Förbleknad är jag
Förväntan blir förvägran
Nej nej
Inte nu igen!




Fri vers av Humlan77
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Humlan77
Humlan77